Skip to main content

Stichting Aemstie Alive stopt ermee na bijna 18 jaar!

In 2005 zag Aemstie Alive voor het eerst het levenslicht doordat een aantal vrienden het wel grappig vonden om wat te organiseren op Burgh-Haamstede in de stille wintermaanden voor de lokale bevolking. Een feestje dat uiteindelijk uitgroeide tot een driedaags festival met vier totaal verschillende evenementen voor letterlijk alle leeftijdsgroepen die denkbaar zijn.

Extra info

Vanavond is de zaal vanaf 19:00 open!! Er rijden vanaf 18:45 continu pendelbussen heen en weer tussen de parkplaats Westenschouwen en onze locatie! Volg de borden voor parkeren.

Busroutes zaterdagavond

Hierbij de bustijden voor Aemstie Alive XVI op Zaterdagavond! Klik op lees meer om de tijden te zien!

Busroutes Teenageravond

Hierbij de bustijden voor de Teenager avond van Aemstie Alive XVI waarbij je op vertoon van je buskaart met Van Oeveren mee kan naar Aemstie! Klik op lees verder om de tijden te zien!

Overslept

The Overslept is een Nederlandse rockband, bestaande uit jeugdvrienden. Het viertal bestaat uit Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Sinds 2014 zijn ze succesvol bezig en hebben ze o.a. deelgenomen aan de Popronde en zijn in 2017 zelfs 3FM Talent geweest!Ze staan […]

Artiesten Teenagers bekend!

Ook voor de Teenager avond hebben we een fantastische lineup met o.a. Bram Krikke en rapper Donnie!

Eerste artiesten bekend!

Jazeker, vanaf vandaag 09.00 uur sharp is onze ticketshop geopend! De hoogste tijd om wat namen te noemen, dachten we zo. En we beginnen met een knaller van een band: DI-RECT!

Kijk jij met ons mee?

29 Januari om 21:00 komt er een terugblik online van 1,5 uur.

Editie 2022 geannuleerd

Alles stond vrijwel klaar om weer een gezellig feestje te bouwen! Maar helaas moeten we het weer een jaar uitstellen.