donderdag, 01 september 2022

Eerste artiesten bekend!

Jazeker, vanaf vandaag 09.00 uur sharp is onze ticketshop geopend! De hoogste tijd om wat namen te noemen, dachten we zo. En we beginnen met een knaller van een band: DI-RECT! Ook de feestgangers van Jambassadors en het Q-music foute uur maken hun opwachting. Hou de website en socials in de gaten voor de rest van de line up…

DI-RECT

De heren van DI-RECT stijgen tot ongekende hoogte met hun eigenzinnige rock repertoire. Onder leiding van zanger Marcel Veenendaal luidde de band in 2009 een nieuw tijdperk in. En dat hebben ze geweten. Succes na succes volgde. Het 15-jarige jubileum werd gevierd met een groots concert op het strand van Scheveningen. De band bleef ‘on the road’, met als hoogtepunt een uitverkocht AFAS Live. Nu verwelkomt Aemstie Alive 2022 het inmiddels legendarische DI-RECT!

Kom in de stemming en beluister hier alvast de laatste single ‘Color’ van DI-RECT.

JAMBASSADORS

Probeer maar eens stil te staan wanneer de Jambassadors het podium betreden. Als zij aanwezig zijn ben je verzekerd van een goed feest. JAMBASSADORS neemt je mee op een muzikale reis waarbij hits uit alle decennia elkaar in rap tempo opvolgen. Dus: smeer de keeltjes en kom hossen op de vetste rockhits, twerken op de zwoelste R&B-beats, stampen op de snelste gabberclassics en springen op de dikste house-nummers!

Q-MUSIC FOUTE UUR

Zeg nou zelf: hoe lekker is het om los te gaan op het ene na het andere foute nummertje?! Q-music foute uur is precies dat. De allergrootste foute hits (die eigenlijk best lekker zijn) passeren de revue. 80’s en 90’s hits, dance classic, disco, Après -ski: wat is jouw favoriete foute muziek?