ANBI

Algemene gegevens

Stichting Aemstie Alive is gevestigd op Appelmeet 13, 4328CK te Burgh-Haamstede en heeft als oprichtingsdatum 13 oktober 2005 en staat geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 22059177 en RSIN 815642258.

Missie en visie

Visie
De sociale cohesie en interactie vergroten bij de inwoners van Schouwen-Duiveland door middel van een muziekfestival.

Wat we doen (onze missie)
Stichting Aemstie Alive organiseert het festival Aemstie Alive en probeert daarmee binnen verschillende doelgroepen en hun budget de sociale cohesie en interactie te vergroten op Schouwen-Duiveland.

Doelstelling

Het festival Aemstie Alive heeft ten doel het organiseren van een laagdrempelig meerdaags evenement voor en door elke doelgroep van Schouwen-Duiveland waarbij het stimuleren van de sociale cohesie voor deze doelgroepen gedurende de wintermaanden centraal staat, dit alles uitsluitend georganiseerd door vrijwilligers. Het festival wordt breed uitgedragen door gemeente en non-profit organisaties.

Goud voor Oud

Tijdens het festival is er op de donderdag Goud voor Oud. Hierbij worden ouderen van Schouwen-Duiveland opgehaald per bus bij de diverse zorgcentra, krijgen ze een volledig verzorgde dag met gratis eten en drinken en met artiesten van landelijke bekendheid.

De doelstelling(en) die we specifiek voor het evenement Goud voor Oud hebben is als volgt te formuleren:

“De oudste en meest hulpbehoevende inwoners van Schouwen-Duiveland kosteloos één van de mooiste en indrukwekkendste dagen van het jaar te laten beleven.”

“De oudste en meest hulpbehoevende inwoners van Schouwen-Duiveland geheel verzorgd een fantastische middag bezorgen om de eenzaamheid gedurende de wintermaanden te verlichten”.

Door de afgelopen Corona jaren zijn we voorzichtig met het organiseren van een nieuwe editie van Goud voor Oud. Zodra er nieuws is over een nieuwe editie laten we u dat weten.

Teenagers Go Aemstie Alive

Op vrijdag wordt de gehele locatie omgebouwd en geschikt gemaakt voor het teenager gedeelte van Aemstie Alive

De doelstellingen voor de Teenagers avond is om:

“De jeugd van Schouwen-Duiveland gedurende de rustige wintermaanden een gratis non-alcohol evenement met artiesten van landelijke bekendheid bieden.”

“De jeugd van Schouwen-Duiveland door middel van maatschappelijke stages bekend laten maken met de benodigde vaardigheden en verantwoordelijkheden welke komen kijken bij het organiseren van een grootschalig evenement voor de lokale bevolking”

. De jeugd van Schouwen-Duiveland naast optredens ook activiteiten en workshops aan te bieden om de sociale cohesie te verbeteren”

Aemstie Alive (zaterdagavond)

Op zaterdagavond barst er een groots feest los , Aemstie Alive zelf. Een feest voor jong en oud welke de stichting in staat stelt het gehele festival met alle evenementen en activiteiten  kostendekkend te maken. Ook deze avond willen we voor alle doelgroepen zo laagdrempelig mogelijk houden.

De doelstelling voor de zaterdagavond is;

Een laagdrempelig evenement georganiseerd door en voor inwoners van Schouwen-Duiveland waarbij we de sociale cohesie willen stimuleren, het evenement is ondersteund en dragend voor het gehele festival.

Bestuurders

Het bestuur bestaat uit de volgende bestuursleden;

  • Hans Verduijn – Voorzitter
  • Nic-Jan Schrier – Penningmeester
  • Jaap Boiten – Secretaris
  • Christian Schot – Bestuurslid – Techniek
  • Leo Gildevoet – Bestuurslid – Veiligheid

Beloningsbeleid

De bestuursleden van de stichting ontvangen geen vergoeding voor gemaakte onkosten die verband houden met hun bestuurswerk. Enkel directe, gedeclareerde kosten worden vergoed.

Download hier ons beleidsplan 2017-2018 met daarin onze actuele financiële status